Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015
17:00
Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ διοργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθ?ιας και δευτεροβάθ?ιας εκπαίδευσης. Τα θέ?ατα των σε?ιναρίων αφορούν τις εκπαιδευτικές δράσεις που προτείνονται από την ομάδα προγραμματισμού του Κέντρου Επισκεπτών στα σχολεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και παρουσίαση του αντίστοιχου εκπαιδευτικού υλικού.

Ένα πείραμα πάνω στη σύνθεση και την ερμηνεία έργων σκηνής που προορίζονται για μεικτή ορχήστρα μουσικών και εικαστικών. Σε συνεργασία με καθηγητές της Β/βάθμιας εκπαίδευσης θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα του να φτιάχνεις όργανα για περισσότερες από μια αισθήσεις και να τα χρησιμοποιείς για να παίξεις παράξενα έργα.
Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και τα μουσικά Γυμνάσια και Λύκεια Αττικής.
Απαιτείται προεγγραφή.

Παρουσίαση: Φώτης Φλεβοτόμος, εικαστικός, και Φώτης Σαγώνας, αρχιτέκτων-εικαστικός

Ελεύθερη είσοδος στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.
Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού ? Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30' πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.