Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
εύχομαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο για τους μαθητές/τις μαθήτριές μας.

Από αύριο Τρίτη τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά. Την Τρίτη 12/9 και την Τετάρτη 13/9 θα πραγματοποιηθούν οι τέσσερις πρώτες διδακτικές ώρες του ωρολογίου προγράμματος και οι μαθητές/μαθήτριες θα σχολάσουν στις 11.45.

Την Τρίτη 12/9 οι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα τετράδιο, στυλό-μολύβι και μαρκαδόρους καθώς ανά τμήμα θα συμμετάσχουν στο εργαστήριο "Διαμορφώνοντας το Συμβόλαιο της Τάξης μας". Μαζί με τον εκπαιδευτικό Σύμβουλο Τμήματός τους τα παιδιά θα συζητήσουν και θα διαμορφώσουν τους κανόνες που θα διασφαλίζουν την ομαλή και δημοκρατική λειτουργία του τμήματός τους. Για το πρόγραμμα της Τετάρτης 13/9 οι μαθητές θα ενημερωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση.

Υπενθυμίζουμε ότι το καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα ξεκινά κάθε πρωί στις 8.15. Οι μαθητές/μαθήτριες οφείλουν να προσέρχονται στο σχολείο χωρίς καθυστέρηση γιατί αμέσως μετά την πρωινή συγκέντρωση και προσευχή η κεντρική είσοδος του σχολείου μας θα κλείνει. Στο χώρο του σχολείου οι μαθητές/μαθήτριες δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, smart watches και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή καταγραφής ήχου και εικόνας.

Στην Ιστοσελίδα του Σχολείου μας υπάρχει αναρτημένος ο Eσωτερικός Kανονισμός λειτουργίας της σχολικής μονάδας, τον οποίο παρακαλούμε να μελετήσετε μαζί με τα παιδιά σας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία.

Η Διεύθυνση